Need a website? Free website templates by professional designers at WTO.

Recent

27 april 2019
Geweldige line-up van JCTT 2019!
Lees verder....

1 april 2019
Vandaag bereikte ons het bericht dat één van de oprichters van Jazz Comes To Town Epe, de heer Jan (Hendrik) Fokkens, helaas is overleden. Onze gedachten gaan uit naar zijn kinderen en kleinkinderen. Wij bedanken Jan voor zijn inzet, bevlogenheid en humor en zullen hem gaan missen!
Lees verder....


Nieuws

Op deze pagina vindt u de nieuwsfeiten rondom Jazz Comes To Town Epe.

Oprichter JCTT Epe overleden!

 

JCTT en Grolsch sluiten contract!

Stichting Jazz Comes To Town Epe en Koninklijke Grolsch NV hebben een nieuw meerjarig contract getekend waarmee zij een succesvolle samenwerking van de afgelopen 3 jaren bekrachtigen.
JCTT is er trots op dat Grolsch haar vertrouwen in ons evenement op deze wijze nogmaals bestempelt en verheugt zich in de verregaande samenwerking met, en ondersteuning van Grolsch!
Namens JCTT waren Jan Bosman (penningmeester) - foto links - en Jan Willem Nitert (secretaris) aanwezig bij de ondertekening van het contract met Koninklijke Grolsch NV (Tom van Zwol - foto rechts).

Ambassadors of JCTT Epe

Het is een initiatief van voormalig bestuurslid Michiel de Jong; The Ambassadors of JCTT Epe.
Deze nieuwe 'club' zag in 2012 het 'levenslicht' en heeft als doel JCTT Epe structureel te ondersteunen om daarmee JCTT Epe voor nu en voor in de toekomst mogelijk te maken.

Met de start van dit gezelschap is JCTT wederom een nieuwe weg ingeslagen. De Stichting Jazz Comes To Town Epe is enorm verheugd met de eerste 10 Ambassadors en hoopt dat deze 'club' verder gaat groeien.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de secretaris van JCTT; Jan Willem Nitert.