Need a website? Free website templates by professional designers at WTO.

Recent

5 juni 2022
Het programma van JCTT 2022 is rond! Een heerlijke line-up met de top van de (inter)nationale jazz/soul/funk en blues scene maakt dat Epe in de zomermaanden zal swingen als nooit tevoren!
Lees meer.....

01 april 2022
Na twee jaar wachten is het eindelijk weer zo ver.....
De 25ste editie van Jazz Comes To Town Epe gaat definitief door! Van 9 juli t/m 6 augustus 2022 barst het feestgedruis weer los op het Kerkplein in Epe-Centrum. 

Nieuws

Op deze pagina vindt u de nieuwsfeiten rondom Jazz Comes To Town Epe.

Programma 25ste editie is rond!

Oprichter JCTT Epe overleden!

 

JCTT en Grolsch sluiten contract!

Stichting Jazz Comes To Town Epe en Koninklijke Grolsch NV hebben een nieuw meerjarig contract getekend waarmee zij een succesvolle samenwerking van de afgelopen 3 jaren bekrachtigen.
JCTT is er trots op dat Grolsch haar vertrouwen in ons evenement op deze wijze nogmaals bestempelt en verheugt zich in de verregaande samenwerking met, en ondersteuning van Grolsch!
Namens JCTT waren Jan Bosman (penningmeester) - foto links - en Jan Willem Nitert (secretaris) aanwezig bij de ondertekening van het contract met Koninklijke Grolsch NV (Tom van Zwol - foto rechts).

Ambassadors of JCTT Epe

Het is een initiatief van voormalig bestuurslid Michiel de Jong; The Ambassadors of JCTT Epe.
Deze nieuwe 'club' zag in 2012 het 'levenslicht' en heeft als doel JCTT Epe structureel te ondersteunen om daarmee JCTT Epe voor nu en voor in de toekomst mogelijk te maken.

Met de start van dit gezelschap is JCTT wederom een nieuwe weg ingeslagen. De Stichting Jazz Comes To Town Epe is enorm verheugd met de eerste 10 Ambassadors en hoopt dat deze 'club' verder gaat groeien.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de secretaris van JCTT; Jan Willem Nitert.